ReFlex

Updates

Vandaag wederom een hele fijne training gegeven. Dit keer bij Pathé Breda. Omgaan en voorkomen van agressie.Reply · Retweet · Favorite

Mooie dagen met een leuke groep! http://t.co/FFnbWiouFNReply · Retweet · Favorite

Deze week omscholing naar de Walther P99Q. Het nieuwe vuurwapen van politie NL.Reply · Retweet · Favorite

Over Re'Flex Trainingen

Leer van de ervaring
De mix van pedagogisch didactische kennis en ervaringsdeskundigheid van de oprichter maken Re´Flex tot het unieke trainingsbureau wat het nu is. Re'Flex Trainingen is een jong, fris, vakundig en flexibel trainingsbureau. Wij leveren maatwerkgerichte trainingen op het gebied van agressiepreventie, gevaarbeheersing en -herkenning. Omdat elk bedrijf anders is, is voor ons ook geen enkele opdracht hetzelfde. Re'Flex werkt met gecertificeerde docenten die allen meer dan ervaringsdeskundig zijn op het gebied van agressiebeheersing en -hantering. Ze staan garant voor een praktijkgerichte training bij u op de werkvloer, daar waar een mogelijke agressieve situatie ontstaat. Al onze docenten zijn naast hun docentschap bij Re'Flex tevens werkzaam binnen een andere organisatie waar agressie en geweld dagelijks voorkomt, bijvoorbeeld de politie. Ze weten dus echt waarover ze praten en leert u dus rechtstreeks van de bron. U leert van de ervaring.

Stress onder controle
Re’Flex Trainingen biedt diverse trainingen aan voor professionals en de organisatie waar zij werkzaam zijn. In een veilige leeromgeving, met ervaren en vakkundige docenten worden situaties gesimuleerd waardoor de stress van dergelijke situaties wordt ondervonden. Geschoolde acteurs en docenten laten deelnemers aan de cursus de impact van een agressiesituatie aan den lijve ervaren en reiken bruikbare vaardigheden aan. U leert dus ook van uw eigen ervaring. De trainingen zijn praktijkgericht. Deze verfrissende manier van ervaren en leren, waarbij deelnemers een actieve inbreng hebben, zorgt voor een leerervaring die beklijft.

Gegevens

RE'FLEX Trainingen
Sint Josephstraat 104-14
5017 GK Tilburg

Kvk: 50163213
Btw: NL 151751353 B01

Tel: +316 47670914
Stuur een e-mail

Social