ReFlex

Updates

Vandaag wederom een hele fijne training gegeven. Dit keer bij Pathé Breda. Omgaan en voorkomen van agressie.Reply · Retweet · Favorite

Mooie dagen met een leuke groep! http://t.co/FFnbWiouFNReply · Retweet · Favorite

Deze week omscholing naar de Walther P99Q. Het nieuwe vuurwapen van politie NL.Reply · Retweet · Favorite

Gevaarbeheersing

Agressie op het werk
Volgens de Arbo-wet zijn werkgevers verplicht om hun personeel te beschermen tegen agressie op het werk. De overheid stimuleert de aanpak van agressie en geweld op diverse manieren. Op de website van de rijksoverheid is hierover veel informatie te vinden. Alle rechten en plichten van werkgever en werknemer zijn overzichtelijk in beeld gebracht op 'Weet hoe het zit.nl'.

Voor overheidspersoneel, maar ook voor personeel in het bedrijfsleven waar medewerkers veel in contact komen met klanten of patiënten, zijn trainingen om de medewerkers beter te leren omgaan met agressie, geen overbodige luxe.

Training agressie- / gevaarbeheersing
Naast het aanreiken van een aantal handvatten om een agressieve persoon onder controle te houden, wordt er vooral veel aandacht besteed aan het voorkomen van een agressieve situatie. Door de voortekenen van agressie te herkennen en door op constructieve wijze aandacht te geven aan boosheid, kan een hoop leed voorkomen worden. De technieken die daarbij worden aangereikt zorgen ervoor dat deelnemers zich veiliger en zekerder voelen in hun werksituatie.

Gegevens

RE'FLEX Trainingen
Hoogstraat 2C
5261 TH Vught

Kvk: 50163213
Btw: NL 151751353 B01

Tel: +316 47670914
Stuur een e-mail

Social